Välkommen!

Jag som har satt upp den här sidan heter Karoline och jag fick upp ögonen för hur djurindustrin ser ut hösten 2013, genom en video på sidan meatvideo.com. Den visade en osannolik grymhet från människor. Jag har efter det tagit reda på fakta och kommit fram till att allt i videon stämmer och sker varje dag mot djuren. Jag arbetar nu för att sprida information om djurindustrin och att informera om vad man kan tänka på för att lindra lidandet för de miljoner djur som plågas varje dag världen över.

Att känna till vad som sker är nödvändigt eftersom vi då kan påverka kött- och pälsindustrin. Vi kan välja bort åtminstone de värsta produkterna inom den här industrin och påverka politiker till att göra förbättringar!

Vår behandling av djur

Vilka rättigheter ska vi människor ge djuren, som är svagare än vad vi är och är det vårt val att göra? Många rättfärdigar vår dåliga behandling av djuren med att de inte är lika intelligenta som vi människor. Faktum är dock att djur är mycket kloka och framförallt kännande varelser. Grisar ligger på samma intelligensnivå som hundar. Problemet är att vi har lärt oss att distansera oss från grisar eftersom vi bara ser dem i uppstyckat tillstånd på matbordet.
”Läs mer hos Djurskyddet.

Det finns många likheter mellan djurindustrin och nazismen, där människor samlades ihop för att sedan dödas, eftersom de ansågs vara en lägre ras än den ariska och det ansåg man rättfärdiga behandlingen av dem. Är det samma med djurindustrin? Bara för att de är mindre intelligenta betyder det inte att de inte känner lika mycket smärta och ångest.

"Det som är svårast med att känna till sanningen om djurindustrin är att man på nära håll blir medveten om människans mörka sidor och att ändå lyckas behålla sitt hopp om mänskligheten: Att förstå hur människor som på andra sätt är empatiska kan fortsätta att bidra till onödigt våld mot djur."

  • Kontakt

    • Mail: mail(at)karros.se